Undrar du vad det kostar?

Med skräddarsydd & anpassad solcellslösning efter ditt behov

Undrar du vad installation av solceller hade kostar dig? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram ett personligt anpassat prisförslag.

Kontakta oss för prisförslag

Behöver du hjälp med att installera solceller? Kontakta oss så återkommer vi inom kort.

Frågor och svar - Solceller

Läs vanliga frågor och svar inför solcellsinstallation

För att beställa solceller kan du använda vårt kontaktformulär eller boka ett personligt hembesök med kostnadsfri rådgivning. Vi hjälper dig gärna med att välja rätt solcellslösning för dina behov och ge dig mer information om beställningsprocessen. Solpaneler i Piteå

För att installera solceller behöver du en lämplig yta, vanligtvis taket på ditt hus eller byggnad. Du behöver också ansluta solcellerna till elnätet och eventuellt installera en inverter för att omvandla solenergin till användbar el. Våra experter kan hjälpa dig med installationsprocessen och ge dig all nödvändig information.

Ja, solceller kan vara en lönsam investering på lång sikt. Genom att producera din egen el kan du minska dina elkostnader och potentiellt få avkastning på din investering. Solcellers lönsamhet beror på faktorer som solinstrålning, elpriser och eventuella statliga stöd. Kontakta oss för att få en mer detaljerad bedömning av lönsamheten för ditt specifika fall.

Ja, solceller är en miljövänlig energikälla eftersom de använder solens ljus för att producera el utan att generera utsläpp av växthusgaser. Genom att använda solenergi minskar du din koldioxidavtryck och bidrar till en renare och mer hållbar miljö. Kontakta oss för att lära dig mer om solcellers positiva miljöpåverkan. Solceller & solpaneler Piteå