Solceller i Skellefteå

Om oss

Suntech Sverige

Made by Sweden small 150x126 1
Om oss suntech

Hög Kvalitet på solpaneler

Med 27 års erfarenhet i ryggen och mycket kontakt med solpaneler av dålig kvalitet genom åren, har vår leverantör windon.se valt att ta fram en egen solpanel som håller HÖG kvalitet och garanterar en säker anläggning. Med lödda och svetsade kontakter, parallellkopplade celler, hög kvalitet i aluminiumet i ramarna och ett kisel som slår allt annat på marknaden, kan vi garantera en produktgaranti på 50 år på våra paneler jämfört med 10-15 år garanti som våra konkurrenter erbjuder. Med det etsade glaset våra paneler har kommer anläggningen vakna igång tidigare på morgonen och leverera el till senare på kvällen, det etsade glaset innebär även att det är självrengörande (damm, fågelspillning, sand och smuts mm kommer rinna av som på en nyvaxad bil så fort det regnar ute).

Suntech, Vi vill att din anläggning ska vara bekymmerfri livet ut.

Intresserad av

solpaneler?

Fyll i kontaktformuläret eller ring och låt oss ta ett förutsättningslöst

samtal om hur vi kan hjälpa er?

kontakta oss mittbanner
Solcellssystem suntech

Om oss - Suntech Sverige

Eftersom att Suntechs affärsidé är kvalitet så har vi valt att samarbeta med en leverantör som har över 27 års erfarenhet av solpaneler och solcellssystem.

Vi är baserade i Piteå och tar oss an solcellsinstallationer hela vägen från Skellefteå upp till Luleå. Oavsett om du representerar dig själv, ett företag, lantbruk eller BRF – vårt mål är alltid att hjälpa dig!

 

> Solceller Skellefteå

> Solceller Luleå

> Solceller Piteå